Ploieștiul sărbătorește, și anul acesta, Ora Pământului!

Ploieștiul sărbătorește, și anul acesta, Ora Pământului!

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, susține “Ora Pământului” 2024, eveniment ecologic organizat de către World Wilde Fund for Nature.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Sâmbătă, 23 martie 2024, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile, timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – “Earth Hour” – “Ora Pământului”.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

 

Astfel, municipalitatea ploieșteană a decis ca sâmbătă, 23 martie 2024, în intervalul orar 20.30 – 21.30, iluminatul să fie oprit în clădirile publice (acolo unde nu este necesară utilizarea lor), pentru a se atrage atenția asupra problemelor cauzate de schimbările climatice cu care se confruntă planeta noastră, dar și pentru ca cetățenii să conștientizeze că este necesar să facem lucruri benefice pentru mediul înconjurător.

 

Ploieștenii pot participa direct la acest eveniment mondial, care se va desfășura, anul acesta, în data de 23 martie, prin oprirea/reducerea consumului de energie din locuințe, în intervalul orar 20.30 – 21.30, devenind, astfel, voluntari activi în cadrul campaniei “Ora Pământului”.

 

“Ora Pământului” este inițiativa care încurajează cetățenii, echipele de management din mediul public și privat, precum și guvernele din întreaga lume pentru asumarea responsabilității privind amprenta lor ecologică și angajarea în căutarea de resurse care oferă soluții reale la provocările actuale de mediu.

 

“Ora Pământului” reprezintă mai mult decât o oră dedicată planetei noastre. Este, în fapt, o mișcare pentru viitorul nostru, în beneficiul oamenilor și al planetei.

 

Invităm, așadar, ploieștenii să se alăture acestei inițiative ecologice arătând, astfel, că printr-un gest simplu, cum ar fi întreruperea consumului de energie electrică timp de o oră, putem contribui, fiecare în parte, la sănătatea locului în care trăim – planeta Pământ.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191