Ploieştiul sufocat! Niciun răspuns de la Garda de Mediu la solicitarea redacției! Se doarme?

Ploieştiul sufocat! Niciun răspuns de la Garda de Mediu la solicitarea redacției! Se doarme?

Redactia noastra nu a primit absolut nicio reactie din partea Garzii de Mediu ca urmare a publicarii articolului referitor la poluarea din Ploiesti.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

(Articolul poate fi citit aici)

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Mii de reclamatii s-au strans pana acum la adresa marilor poluatori care isi desfasoara activitatea in Ploiesti si imprejurimi, insa nicio institutie cu autoritate in domeniul controlului, preventiei sau sanctionarii abaterilor de la normele de poluare nu a luat masuri reale pentru ca ploiestenii sa nu mai respire otrava.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Solicitam inca o data un punct de vedere Garzii de Mediu Prahova, in care institutia sa explice locuitorilor orasului ce măsuri concrete au fost luate pentru a aborda problema poluării în orașul Ploieşti, cu accent pe acțiuni care depășesc aplicarea unor amenzi minime.

Vrem să înțelegem ce inițiative sau strategii au fost implementate pentru a îmbunătăți calitatea aerului și pentru a proteja mediul și sănătatea comunității locale în fața acestei provocări persistente.

Lista marilor poluatori din Ploieşti şi împrejurimi:

 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191