Ponta pune degetul pe rană: Suntem ultimii fraieri! În Schengen nu ne primesc, vize de SUA nu avem

Ponta pune degetul pe rană: Suntem ultimii fraieri! În Schengen nu ne primesc, vize de SUA nu avem

Liderul Pro România, Victor Ponta, se arată dezamăgit de situația din România și susține că am ajuns „ultimii fraieri”, asta pentru că în Europa nu contăm și nu suntem primiți în Schengen. Ponta arată că, în ciuda parteneriatului strategic și al ajutorului pe care îl oferim SUA, României nu i se ridică vizele de intrare în America.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

„Vi se pare că-i doare undeva că motorina s-a făcut din nou 7 lei, că vor creşte ratele din nou, De ce suntem ultimii proşti care deşi avem energie şi cmbustibili proprii, plătim pe ele mai mult decât Austria. De ce suntem ultimii proşti care nu suntem primiţi în Schengen, deşi am pompat miliarde de euro în companii din Franţa şi alte state. Cu ce ne-am ales în aceşti 10 ani?”, a declarat fostul premier, la România TV.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

„Eram convins că o să fim acceptaţi în Schengen, dar se pare că nu ne primesc, suntem ultimii fraieri care nu avem vize de America„, a mai spus dezamăgit Victor Ponta.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191