Porniți să bifeze primul succes din noul sezon

Porniți să bifeze primul succes din noul sezon

În urmă cu cinci luni Petrolul lua cinci în deplasarea de la FC Botoșani. Acum, a revenit în Moldova cu avionul și cu dorința de a reuși primul succes stagional, dar și să șteargă impresia lăsată la acel meci. Unul după care antrenorul Nae Constantin a decis să renunțe. De data aceasta, petroliștii sunt deciși să nu renunțe la nici un punct și, pentru prima data înaintea unui joc, antrenorul Florin Pîrvu a declarat că joacă la Botoșani să câștige.

“Va fi o deplasare dificilă, evident, pentru că vom întâlni o echipă care va fi, cu siguranță, foarte motivată, după ce în prima etapă a pierdut la Voluntari. Mă gândesc că ne așteaptă o presiune în plus, dar suntem pregătiți pentru acest joc, ne-am antrenat foarte bine în această săptămână, așa încât mergem cu încredere la Botoșani și vrem să ne întoarcem cu o victorie de acolo”, a spus Pîrvu.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Fundașul Garutti a debutat oficial pe ,,Ilie Oană” și a declarat că s-a simțit foarte bine să joace într-o atmosferă deosebită:’’ „Am fost foarte fericit să joc cu un stadion aproape plin, a fost ceva foarte frumos pentru mine. Evident, mă simt foarte bine, am fost primit excelent de către toată lumea din club, iar obiectivul nostru este să fim mai sus decât anul trecut. Va fi un sezon de referință, pentru că sunt multe echipe de tradiție în campionat, și fiecare meci va fi o adevărată luptă, așa cum s-a văzut încă din prima etapă” – a declarat Garutti.

Jucătorul brazilian este de patru ani în România, spune că este de bun simț să cunoască limbă în țara în care muncește și mai spune că el și colegii sunt și mai pregătiți să facă un joc bun și să câștige:’’Va fi un joc important, dificil, pentru că Botoșaniul a pierdut în prima etapă și, cu siguranță, va vrea să recupereze acum. Dar, mergem acolo să luăm puncte! Am depășit impactul primei etape și cred că, acum, suntem mai pregătiți. Avem o echipă omogenă, un grup foarte bun și suntem optimiști”, a spus apărătorul de 29 de ani. Meciul FC Botoșani-Petrolul Ploiești va debuta la ora 18.30 și va fi condus de o brigade formată din Florin Andrei (Târgu Mureş) ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene și Sebastian Gheorghe (Vaslui). Arbitru VAR: Szabolcs Kovacs (Carei) / Arbitru AVAR: Florin Mazilu (Satu Mare).

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191