Povestea inginerului care și-a dat demisia pentru a fi tatăl perfect. Are 96 de copiii la 32 de ani

Povestea inginerului care și-a dat demisia pentru a fi tatăl perfect. Are 96 de copiii la 32 de ani

Povestea lui Dylan Stone-Miller este una impresionantă. Tânărul în vârstă de 32 de ani este tatăl a 96 de copii. El și-a dat demisia pentru a fi aproape de ei, iar acum călătorește prin toată lumea.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Un bărbat pe nume Dylan Stone-Miller din Georgia, Statele Unite ale Americii și-a dat demisia din funcția sa de inginer pentru a fi un tată bun. Acesta are 32 de ani și 96 de copii.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Bărbatul de 32 de ani are 96 de copii

Dylan Stone Miller este tatăl a 96 de copii, deși are doar 32 de ani. Dacă vă întrebați cum este posibil, acesta și-a donat lichid seminal la mai multe centre, în schimbul unor sume de bani.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

În urmă cu mai mulți ani, când era minor, bărbatul a avut probleme cu legea după ce a fost prins prins beat la volanul unui autovehicul. Părinții săi nu și-au permis să angajeze un avocat pentru a-l reprezenta în instanță, iar Dylan Stone Miller a fost pus în situația de a face rost de bani. El a mers la o bancă de lichid seminal unde era plătit cu 100 de dolari la fiecare dolari. După ce a scăpat de probleme, el s-a angajat și a devenit inginer software.

A demisionat pentru a-și cunoaște copiii

96 de copii s-au născut cu ajutorul lui Dylan Stone Miller. Viața lui s-a schimbat după ce o mămică l-a căutat și i-a trimis o poză cu fiica lui. Din acel moment, bărbatul a decis să-și schimbe viața, a demisionat și călătorește pentru a-și cunoaște toți copiii. Până în prezent, el a reușit să cunoască personal 25 dintre cei 96 de copii pe care îi are.

„La începutul pandemiei, un grup de peste 40 de mame ale copiilor mei m-au găsit online. Mi s-a dat posibilitatea de a alege intru în legătură cu ei sau să aștept copiii să mă contacteze când vor împlini 18 ani, dacă vor dori. Alegerea corectă era evidentă. Ieșeam de la un divorț și eram la jumătatea carierei. Mama care m-a contactat prima dată, acum o prietenă apropiată, mi-a adresat mulțumiri pentru cadoul pe care i l-am făcut în timp ce eram la birou în prima zi a unui nou loc de muncă. Am văzut poze cu fiica mea biologică și m-am schimbat profund. Acum sunt conectat cu câțiva dintre copii, călătoresc prin lume și învăț despre experiențele DCP (persoanele concepute de donatori ) şi RP (părinții destinatari)”, a scris Dylan pe site-ul său.

CITEȘTE ȘI: Își dorește Jo să devină mămică? Ce spune artista despre venirea pe lume a unui copil: ”Deocamdată…”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191