Prahova/ Mascatii au luat pe sus o grupare care dadea spargeri in magazine

Prahova/ Mascatii au luat pe sus o grupare care dadea spargeri in magazine

PERCHEZIȚII DOMICILIARE LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT CALIFICAT

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte pun în executare 10 mandate de percheziție domiciliară, 6 în județul Prahova și 4 în județul Dâmbovița la persoane bănuite de furt calificat din societăți comerciale.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

4 persoane vor fi aduse la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

În fapt, în perioada 17-24 octombrie a.c., persoanele bănuite ar fi sustras din mai multe societăți comerciale de pe raza județului Prahova, țigări, dar și alte bunuri.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 44.000 de lei.

Activitățile beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și de cel al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191