Prefectul Virgiliu Nanu, in control inopinat la un azil de batrani. Ce a descoperit

Prefectul Virgiliu Nanu, in control inopinat la un azil de batrani. Ce a descoperit

Prefectul judetului Prahova, Virgiliu Nanu, a efectuat un control inopinat la un centru de ingrijire a persoanelor varstnice, in contextul actiunilor demarate de autoritatile judetene in toate institutiile de acest gen din judetul nostru.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

„În contextul verificărilor demarate la centrele pentru persoane vârstnice sau vulberabile printr-un ordin de prefect, am considerat important să fiu prezent personal la o astfel de acțiune.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Doresc să vă informez că până în prezent, în Prahova nu au fost descoperite probleme majore de natura celor care au făcut obiectul acestor acțiuni la nivel național.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

De asemenea, vă asigur că această problematică a fost și va fi o prioritate pentru Instituția Prefectului, motiv pentru care vom verifica permanent modul în care sunt tratați seniorii, copiii cu dizabilități și persoanele vulnerabile din județ!”,  scris Nanu, la finalul vizitei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191