Premierul Ciucă si prefectul Virgiliu Nanu au discutat despre dezvoltarea judetului Prahova, in cadrul unei intaniri la Valea Doftanei

Premierul Ciucă si prefectul Virgiliu Nanu au discutat despre dezvoltarea judetului Prahova, in cadrul unei intaniri la Valea Doftanei

Premierul Nicolae Ciuca a efectuat, astazi, o vizita de lucru in judetul Prahova, alaturi de ministrul Sorin Grindeanu si alti oficiali ai Guvernului.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Echipa ministeriala a participat la semnarea contractului pentru reabilitarea si modernizarea DJ102I, care face legatura intre Valea Doftanei si Bradet, judetul Brasov.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

La intalnire a fost prezent si prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu, care l-a asigurat pe primul ministru de disponibilitatea si implicarea totala a institutiei in relatia cu ministerele, in vederea implementarii proiectelor de dezvoltare in localitatile din judetul nostru.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Au fost prezenti si presedintele Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, primarul din Valea Doftanei, Lucian Vileford Costea, dar si ministrii Dezvoltarii si MAI.

Despre reabilitarea drumului ce face legatura cu localitatea Bradet

Reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean se va realiza între km 37+620 şi km 63+256,08, pe o lungime totală de 25,6 km, iar traseul se împarte în două tronsoane.

Tronsonul 1 se află pe raza judeţului Prahova, între km 37+620 şi km 50+820,38 (limita judeţului Braşov), în lungime de 13,2 km, iar tronsonul 2 – pe raza judeţului Braşov, între km 50+820,38 şi km 63+256,08, în lungime de 12,4 km.

Intervenţiile în vederea asigurării viabilităţii DJ 102I au ca scop realizarea unei legături suplimentare între partea de sud şi partea centrală a ţării şi, implicit, decongestionarea traficului intens de pe drumurile naţionale DN1 şi DN1A.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191