Premiul dedicat Sfinților

Premiul dedicat Sfinților

Duminică, 21 mai, începând cu ora 10:00, Hipodromul Ploieşti va fi gazda unei noi reuniuni hipice oficiale, al cărei principal eveniment va fi Premiul „Sfinţii Constantin şi Elena”! Organizată de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti cu sprijinul unui sponsor, reuniunea din acest weekend va avea în program patru curse de trap, întrecerea de debut, dotată cu „Premiul Zilele Ploieştiului”, înscriindu-se evenimentului care marchează viaţa oraşului nostru în acest weekend.

A doua cursă a zilei va fi, la ora 10:30, Premiul „Supermarket La Cocoş 1”, după care va urma, la ora 11:00, principalul moment al reuniunii: Premiul „Sfinţii Constantin şi Elena”! Ziua hipică va fi închisă, la ora 11:30, de Premiul Supermarket La Cocoş 2”.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka (în intervalul 10:15-11:45) pentru copii urmând să se amenajeze şi un „fun corner”, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.Prețul unui bilet de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191