Prima pauză le găsește pe primul loc

Prima pauză le găsește pe primul loc

Divizia A de handbal feminin ia prima pauză și se întinde pe o perioadă de trei săptămâni. În tot acest timp Activ Prahova Ploiești se află pe primul loc în ierarhia Seriei A grație celor trei succese consecutive obținute de la startul sezonului, dar și a faptului că CSM Slatina are un joc mai puțin. Ultima victorie a grupării prahovene a fost una cu multe goluri. A câștigat, 37-23, împotriva lui Sepsi Sfântu-Gheorghe, într-un meci desfășurat în Sala ,,Olimpia”. După cum arată fizic handbalistele lui Sepsi puțină lume paria, înaintea jocului,că prahovencele vor marca atâtea goluri și vor reuși un succes la 14 goluri diferență.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Însă Roxana Beșleagă și colegele sale nu au vrut să rateze ocazia de a urca pe primul loc al clasamentului. Echilibrul s-a menținut doar în primele 12 minute ale meciului după care masiva echipă covăsneană a cedat în fața combinațiilor și execuțiilor reușite de fetele antrenate de Dragoș Dobrescu, Robert Comendant și Alina Dumitru. Pentru Activ Prahova au jucat: Paraschiv, Abed-Kader, Ivașcu – Dumitrașcu 9 goluri, Beșleagă 7, M. Arvatu 6, Vrabie 5, Berbece 3, Taivan 3, Fînaru 1, Florea 1, Sava 1, Epureanu, Capră, A. Arvatu, Gavrilă. La finalul meciului, handbalistele Prahovei s-au bucurat de fotoliul de lider, dar nu în așa măsură încât să facă “nuntă”, nici măcar “botez” ci doar o poză de grup în distrubuția:echipă-staff-conducere.

Datorită acestui succes jucătoarele susținute de CJ Prahova au două zile liber după care se vor întoarce la antrenamente în vedere înfruntării de la Slatina. Jocul va avea loc pe 8 octombrie, iar Dumitrașcu și Beșleagă au declarat, la finalul jocului cu Sepsi, că pauza de campionat este binevenită mai ales că două handbaliste importante, Flori Popescu și Diana Andrița, sunt în refacere după accidentările suferite. În clasament, Activ are 9 puncte urmată, în ordine, de Slatina, Sepsi și Slobozia, toate cu câte 6 puncte.

Roxana Beșleagă:,,A fost un meci destul de greu la inceput, dar l-am luat ca atare si ne bucuram de victorie.( Ai pasat si ai marcat destule goluri, cum le-ai imbinat pe amandoua?) Pentru mine nu conteaza foarte mult golurile, conteaza sa castige echipa si pentru fac tot ce pot. Pauza este buna, dar acest lucru nu ne va impiedica sa jucam bine si la Slatina”.

Ana Dumitrașcu:,,Am avut o saptaman incarcata, ne-am pregatit foarte bine si vreau sa le multumesc colegelor ca m-au pus in valoare si am fost cea mai buna marcatoare. Au fost lupte grele pe semicerc, adversarele sunt puternice, dar au cedat pana la urma si le-am invins. Pauza este binevenita, ne odihnim putin dupa care punem totul la punct pentru meciul de la Slatina”. Sursa foto:facebook/consiliul judetean prahova

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191