Primăria Ploiești va realiza locuințe colective destinate specialiștilor din sănătate

Primăria Ploiești va realiza locuințe colective destinate specialiștilor din sănătate

Investiția municipalității ploieștene se va derula prin Programul guvernamental pentru construcția de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, derulat în conformitate cu prevederile Legii nr. 152/1998 privind înființarea Agenției Naționale pentru Locuințe, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Conform Planului Urbanistic Zonal, aprobat prin Hotărârea nr. 365/31.07.2023, emisă de Consiliul Local al Municipiului Ploiești, amplasamentul propus pentru acest obiectiv face parte din terenul situat pe strada Cosminele nr. 11A.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Pentru realizarea obiectivului de investiții, Municipiul Ploiești a încheiat contractul de prestări servicii, nr. 5421/14.03.2024, având ca obiect elaborarea Studiului de fezabilitate – Locuințe pentru tineri, destinate închirierii pentru specialiștii din sănătate, strada Cosminele nr. 11A Ploiești.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Prin implementarea acestui proiect va fi realizat un bloc de locuințe colective cu regim de înălțime P+3E, cu 24 de unități locative.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191