Primaria Ploiesti anunta modernizarea parcului „Mihai Eminescu”, din zona de Sud a orasului

Primaria Ploiesti anunta modernizarea parcului „Mihai Eminescu”, din zona de Sud a orasului

Primăria Municipiului Ploiești continua lucrările de modernizare a locurilor de joacă din oraș!
Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a semnat contractul de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul “Amenajare loc de joacă în parcul Mihai Eminescu”.
Noul spațiu de agrement destinat copiilor va fi integrat armonios în cartier și va include echipamente și accesorii moderne, în conformitate cu cerințele europene. Obiectele de joacă vor fi de înaltă calitate și vor respecta standardele de siguranță, fiind omologate și autorizate, conform normelor în vigoare.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Locul de joacă din parcul Mihai Eminescu va fi un loc de relaxare atât pentru copii, cât și pentru adulții care îi însoțesc.
Acesta va fi pavat cu covor din tartan și va include alei din dale, mobilier urban rezistent și atractiv, ansamblu pentru antrenament fitness, complex cu echipamente pentru joacă, precum și delfin pe arc, balansoar pe arc cu figurine – pentru 2 persoane, balansoar 3D pe arc cu figurine, ursuleț pe arc, zebră pe arc, carusel cu figurine 3D, hintă cu 2 locuri, masă pentru ping-pong, pergolă cu 2 bănci, căsuță ciupercă, măsuță tip floare cu scaune în formă de ciupercuțe.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi


Primăria municipiului Ploiești continuă să deruleze programe de modernizare urbanistică, dar și să dezvolte parteneriate cu comunitatea locală de afaceri, în vederea realizării a cât mai multor locuri de joacă sau zone de recreere și agrement, moderne și sigure.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Foto cu caracter ilustrativ

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191