Prognoza METEO pentru Paște și 1 Mai. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Prognoza METEO pentru Paște și 1 Mai. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme mai caldă decât în mod normal pentru următoarea lună, potrivit Mediafax. În Săptămâna Patimilor pentru credincioșii ortodocși va ploua normal în regiunile sudice și sud-estice. Paștele ortodox se va sărbători pe data de 5 mai.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

ANM a publicat, vineri, estimările pentru perioada 8 aprilie – 6 mai.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Săptămâna 8 – 15 aprilie: Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Săptămâna 15 – 22 aprilie: Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 22 – 29 aprilie: Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 29 aprilie – 6 mai: Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general deficitar.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191