Proiect inedit, în Ploieşti. Copiii pot împrumuta sau dona cărți din „Căsuța cu poveşti”. Unde sunt amplasate

Proiect inedit, în Ploieşti. Copiii pot împrumuta sau dona cărți din „Căsuța cu poveşti”. Unde sunt amplasate

Căsuța cu Povești este un proiect inițiat de Clubul Rotary Ploieşti în parteneriat cu Filarmonica “Paul Constantinescu” și Primăria Municipiului Ploiești. Astfel, în mai multe zone din municipiu, cum ar fi zona centrală, Parcul Nichita Stănescu, Sala Sporturilor sau Parcul Mihai Viteazu, au fost amplasate șase astfel de căsutețe.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

” Deschide ușa acestei căsuțe și intră în universul fascinant al poveștilor! Alege o carte, ia-o cu tine și citește-o! Vei descoperi aventuri minunate și personaje care îti vor rămâne prieteni pe viață. Adu apoi cartea înapoi, ca și alții sa se bucure de miracolele din lumea poveștilor. Iar daca ai cărți pe care vrei să le donezi, lasa-le tot aici, în Căsuța cu Povești”, au transmis inițiatorii acestui proiect.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Alte șase Căsuțe cu Povești vor fi făcute, în scurt timp, de tinerii ploieșteni.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191