PSD anunță că românii vor fi protejați doi ani: Măsuri pentru limitarea facturilor, ‘după gafa liberalizării necontrolată’

PSD anunță că românii vor fi protejați doi ani: Măsuri pentru limitarea facturilor, ‘după gafa liberalizării necontrolată’

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că soluția cea mai bună pe o perioadă limitată de timp este revenirea la reglementarea prețului în energie: „Sper ca în două-trei zile să ieșim împreună din coaliție cu ceva foarte clar pentru următorii doi ani”.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

„După gafa liberalizării necontrolată, eu în continuare tind să cred că soluția cea mai bună pe o perioadă limitată de timp este revenirea la reglementarea prețului în energie, astfel încât să putem crea o perspectivă clară atât pentru populație, cât și pentru IMM-uri”, spune Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

El aprerciază că „nu sunt măsuri rele la acest moment”.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

„Este încă o zonă suportabilă. Sper ca în două- trei zile să ieșim împreună din coaliție cu ceva foarte clar pentru următorii doi ani, foarte sustenabil bugetar și să putem privi românii în ochi că ne-au trimis să rezolvăm problemele, nu să căutăm vinovați. Asta nu înseamnă că trebuie să uităm vinovații”, încheie Ciolacu.

„Nu putem să nu luăm măsuri, dar aceste măsuri trebuie luate pe baza unui dialog deschis, onest și analiză la nivelul coaliției”, spunea, joi, Nicolae Ciucă, întrebat de varianta reglementării pieței energiei.

„Am avut mai multe decizii, mai multe ordonanțe, fiecare dintre ele încercând să se adapteze la dinamica evoluției prețurilor la energia electrică și la gaze și să facem în așa fel încât să protejăm cetățenii și economia. Din discuțiile avute rezultă foarte clar că trebuie să luăm măsutri astfel încât să asigurăm competitivitate produselor românește. Avem nevoie să continuăm să evaluăm și să menținem deschise discuțiile cu structurile din domeniul electricității și gazelor naturale, cu toți cei care își desfășoară activitatea în acest domeniu, astfel încât șă identificăm cea mai bună soluție pentru cetățeni și pentru economie. Nu putem să nu luăm măsuri, dar aceste măsuri trebuie luate pe baza unui dialog deschis, onest și, desigur, analiză la nivelul coaliției, astfel încât să luăm cea mai bună decizie”, afirma premierul Nicolae Ciucă, președintele PNL.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191