Rafinaria Brazi a minimalizat gravitatea incendiului in urma caruia un barbat a ajuns in stare critica la spital

Rafinaria Brazi a minimalizat gravitatea incendiului in urma caruia un barbat a ajuns in stare critica la spital

Reprezentantii rafinariei Petrobrazi au transmis un comunicat in urma incendiului soldat cu trei victime, produs luni, mesajul companiei fiind unul evaziv, in care nu s-au comunicat detalii despre gravitatea incidentului. In cazul angajatului care a fost transportat in stare critica la Spitalul Floreasca, cu elicopterul, descrierea reprezentantilor Petrobrazi a fost una menita sa minimalizeze tragedia: „Astăzi, în jurul orei 15.00, un incendiu a avut loc în cadrul rafinăriei. Incendiul a fost stins. În urma incidentului, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, două dintre ele fiind transportate la spital.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Un incendiu s-a produs în incinta rafinăriei Petrobrazi, situată la câţiva kilometri de Ploieşti, în urma evenimentului trei persoane fiind rănite, una dintre ele în stare gravă.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Incendiul a produs 3 victime

Trei persoane au fost rănite în urma unui incendiu. Un bărbat a suferit arsuri de gradele trei şi patru peste 70% din suprafața corpului.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Un alt bărbat are arsuri pe 15% din corp, iar un al treilea a suferit un traumatism.

Pompierii nu au fost solicitați să intervină pentru a stinge incendiul, situația fiind gestionată de serviciul privat pentru situații de urgență al operatorului economic. Totuşi, în cele din urmă, au fost trimise şi mai multe autosanitare de la Serviciul de Ambulanţă Prahova şi SMURD.

Se verifică sursa incendiului

Nu se cunosc date despre cauza producerii incendiului şi nici despre amploarea acestuia. În urmă cu o săptămână OMV Petrom, anunţa că iniţiază revizie generală la rafinăria din judeţul Prahova.

De pe amplasamentul rafinăriei a putut fi observat, timp de mai multe minute, de la mulţi kilometri depărtare, un fum gros.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191