Răsturnare de situație! După ce s-au despărțit cu scandal și poliție, Bia Khalifa și Dani Mocanu formează din nou un cuplu! Declarații exclusive

Răsturnare de situație! După ce s-au despărțit cu scandal și poliție, Bia Khalifa și Dani Mocanu formează din nou un cuplu! Declarații exclusive

Răsturnare de situație în showbiz-ul românesc! Au ținut primele pagini ale ziarelor zile rând. Iar acum, după ce s-au despărțit cu scandal și acuzații grave, ba mai mult, s-a ajuns și la poliție, Bia Khalifa și Dani Mocunu s-au împăcat. Reporterii au obținut declarații exclusive despre relația celor doi.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

În urmă cu câțiva ani, pe vremea când Bia Khalifa era minoră, blondina declara că ar fi avut o relație cu celebrul manelist, Dani Mocanu, pe care ulterior l-a acuzat de fapte grave. Mai mult, relația celor doi s-a încheiat cu o vizită la poliție din partea vedetei, care susținea la momentul respectiv că a depus o plângere pe numele fostului iubit.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Între timp, blondina a mai fost surprinsă în compania rapper-ului Sișu, despre carea avut doar cuvinte de laudă, a mai avut o relație cu fiul Clejanilor, Fulgy, care s-a terminat tot la poliție, dar, în viața vedetei a mai fost și Luca, un italian bogat. Cel din urmă a încercat să o cucerească pe Bia cu bijuterii fake, iar în momentul în care aceasta a aflat „s-a rupt lanțul de iubire”.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

După ce au apărut imagini în care Bia Khalifa și Dani Mocanu vorbeau prin FaceTime, pe rețele de sociializare, reporterii au stat de vorbă cu blondina și au aflat exclusivitatea momentului. Cei doi s-au împăcat și formează din nou un cuplu. Chiar dacă inițial au încercat să fie doar prieteni, nu au pututt rezista și au hotărât să își mai de o șansă.

Bia Khalifa și Dani Mocanu încearcă să se vadă cât mai des, chiar dacă bărbatul se află în arest la domiciliu. Blondina îl vizitează des și se declară afectată de situația în care se află manelistul. Mai mult decât atât, aceasta trece printr-o situație asemănătoare și cu fratele ei, care este arestat în Spania, pentru trafic de droguri, faptă pe care spune Bia, că nu ar fi comis-o. Vedeta mărturisește că s-a oprit din căutări și că în persoana lui Dani Mocanu, are tot ce își dorește.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191