Răsturnare de situaţie în cazul Anei, fata de 12 ani găsită moartă în pat. Principalul suspect, dat în urmărire

Răsturnare de situaţie în cazul Anei, fata de 12 ani găsită moartă în pat. Principalul suspect, dat în urmărire

După ce seara trecută magistrații de la Tribunalul București au acceptat propunerea procurorilor de arestare preventivă în lipsă, bărbatul a fost căutat, așa cum cere procedura, la domiciliul său din România. Pentru că nu a fost găsit acasă, individul a fost dat în urmărire internațională, fiind emis și un mandat de arestare. Semnalmentele lui au fost transmise către toate unitățile de poliție din Europa.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul ar fi fost depistat pe teritoriul Olandei, iar agenții de acolo fac toate demersurile pentru a-l reține. Între timp, mama fetei de 12 ani ar fi pe drum spre România și urmează să fie audiată săptămâna viitoare, a transmis reporterul Observator Cristina Filip.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, miercuri, că ancheta în cazul fetei de 12 ani găsite moartă în canapea se desfăşoară în mai multe ţări, iar cei vinovaţi vor fi traşi la răspundere cât mai repede. Şeful MAI nu a oferit detalii din anchetă.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

„Eu mă feresc să fac comentarii asupra unor anchete în curs. Vă pot asigura că structurile de poliție desfășoară în acest moment, începând cu momentul dechiderii dosarului penal, acțiuni polițienești atât în România, cât și pe teritoriul altor state pentru ca cei vinovați de această crimă să fie trași la răspundere cât mai repede”, a declarat Lucian Bode.

„Acţiunea cu privire la cercul de suspecţi şi alte aspecte de acest gen eu în acest moment nu pot să vi le ofer. Activităţile poliţieneşti premergătoare deschiderii dosarului penal sunt parte a dosarului penal. Vă daţi seama că acesta este motivul pentru care Poliţia Capitalei nu vă poate da detalii cu privire de ce a făcut înainte de deschiderea dosarului penal, dar fiţi convinşi că toate aceste aspecte vor fi lămurite, inclusiv ceea ce dumneavoastră îmi sugeraţi în întrebare, dacă Poliţia a intervenit la timp sau ce a făcut în perioada respectivă, ce activităţi a desfăşurat Poliţia în etapa despre care vorbeaţi”, a spus ministrul de Interne.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191