Ravioli cu sunca si sos de cascaval afumat

Ravioli cu sunca si sos de cascaval afumat

INGREDIENTE
250 gr ravioli cu ciuperci
200 gr sunca de Praga
150 gr cascaval afumat
50 gr ulei masline
50 gr unt
2 rosii
3 catei usturoi
fulgi de piper
sare

Virgil Nanu, îndemn către primarii din Prahova: „Investiți în educație și sprijiniți tinerii!”

Portii: 2 Timp de preparare: sub 15 minute

Ploieștiul se sufocă „legal”. Cerem actualizarea Legii la standardele OMS!

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu sunca si sos de cascaval afumat:
Cam mici pungile acestea cu ravioli dar pentru doua portii sunt suficiente .
Imi place mult textura acestor paste preparate artizanal .
Se pun ravioli la fiert in apa cu sare , respectandu-se timpul de fierbere .
Intr-o tigaie incapatoare se pune uleiul si untul .
Cand s-au incalzit se aduga usturoiul taiat feliute subtiri si se aduga la prajit si sunca taiata cubulete .
Rosia se taie de asemenea cubulete si se pune la sotat lanaga sunca si usturoi .
Cascavalul afumat se razuieste sau se taie cubulete mici .
In tigaie se aduga cam 2-3 polonice cu apa sarata din oala in care fierb pastele .
Cascavalul se va topi si se formeaza un sos gustos .
Adugati in tigaie ravioli fierti si amestecati usor .
Daca doriti putin mai mult sos se suplimenteaza cu apa fierbinte folosita la paste .
Serviti ravioli cu sunca si sos de casval cat este cald .
Pe deasupra presarati fulgi de piper .
Alaturi puneti salata preferata de cruditati .
Pofta buna !!!

Ministrul Sănătății, Alexandru Rogobete, inițiază cea mai mare reformă a sistemului medical din ultimii 30 de ani. Mai multe unitati ATI și centre pentru pacienții cardiaci

 

 

sursa: www.bucataras.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0734.908.468