
INGREDIENTE
250 gr ravioli cu ciuperci
200 gr sunca de Praga
150 gr cascaval afumat
50 gr ulei masline
50 gr unt
2 rosii
3 catei usturoi
fulgi de piper
sare
Virgil Nanu, îndemn către primarii din Prahova: „Investiți în educație și sprijiniți tinerii!”
Portii: 2 Timp de preparare: sub 15 minute
Ploieștiul se sufocă „legal”. Cerem actualizarea Legii la standardele OMS!
MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu sunca si sos de cascaval afumat:
Cam mici pungile acestea cu ravioli dar pentru doua portii sunt suficiente .
Imi place mult textura acestor paste preparate artizanal .
Se pun ravioli la fiert in apa cu sare , respectandu-se timpul de fierbere .
Intr-o tigaie incapatoare se pune uleiul si untul .
Cand s-au incalzit se aduga usturoiul taiat feliute subtiri si se aduga la prajit si sunca taiata cubulete .
Rosia se taie de asemenea cubulete si se pune la sotat lanaga sunca si usturoi .
Cascavalul afumat se razuieste sau se taie cubulete mici .
In tigaie se aduga cam 2-3 polonice cu apa sarata din oala in care fierb pastele .
Cascavalul se va topi si se formeaza un sos gustos .
Adugati in tigaie ravioli fierti si amestecati usor .
Daca doriti putin mai mult sos se suplimenteaza cu apa fierbinte folosita la paste .
Serviti ravioli cu sunca si sos de casval cat este cald .
Pe deasupra presarati fulgi de piper .
Alaturi puneti salata preferata de cruditati .
Pofta buna !!!
sursa: www.bucataras.ro