Reacția Andreei Antonescu după ce s-a spus că între ea și Cătălin Bordea este mai mult decât o prietenie. „Nu vreau să alimentez absolut deloc acest subiect”

Reacția Andreei Antonescu după ce s-a spus că între ea și Cătălin Bordea este mai mult decât o prietenie. „Nu vreau să alimentez absolut deloc acest subiect”

Recent, Andreea Antonescu și Cătălin Bordea au fost surprinși împreună și mulți s-au grăbit să spună că cei doi ar forma un cuplu. Acum, artista a făcut primele declarațiii despre aceste zvonuri.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

“Nu trebuie să fie nicio reacție. Atâta vreme cât sunt scornite și născocite niște materiale de genul acesta, nu sunt eu cea care trebuie să dea vreo explicație.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Tot ce pot să îți spun este că sunt dezamăgită, dezgustată, mâhnită că se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată și bazată strict pe prietenie, iar unele persoane își doresc atât de mult să o transforme în respectiva mizerie pe care ați citit-o cu toții”, a declarat Andreea Antonescu pentru Ego.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Andreea spune că nu vrea să dezvolte acest subiect, având în vedere că între ea și Cătălin Bordea este o simplă prietenie.

„Înainte de orice, mi-ar plăcea să mă bazez pe informațiile pe care voi le aveți despre mine, ca om, de-a lungul vieții. Nu mai discutăm de cuvintele pe care atât Cătălin Bordea, cât și Nelu Cortea, le-au adresat de-a lungul timpului despre mine.

Repet, este un subiect pe care eu îl vreau închis. Sunt dezamăgită pentru că în 2023 mai pot să apară astfel de mizerii, pornite de la idee cum că probabil între un bărbat și o femeie nu poate exista o relație de amiciție când da, au sufletele dezamăgite, dar atât!”

De asemenea, Andreea Antonescu a explicat că Sienna, fiica ei cea mare, are acces la știrile care apar în România.

„Încă o dată, nu vreau să alimentez absolut deloc acest subiect, dar tot ce pot să vă spun este că Sienna are acces la presa din România și atunci este foarte urât ce se întâmplă. Venice, la rândul ei, va avea acces și ea. Alte detalii chiar nu vreau să dau! Bineînțeles că fiind doi oameni civilizați, cu bun simț, educați”, a mai spus Andreea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191