Reacția lui Măruță când fiica Andreei Marin a apărut în emisiunea lui de la PRO TV: „A intrat Violeta și am simțit să mă îndrept”. Remarca prezentatorului

Reacția lui Măruță când fiica Andreei Marin a apărut în emisiunea lui de la PRO TV: „A intrat Violeta și am simțit să mă îndrept”. Remarca prezentatorului

Cătălin Măruță le-a avut ieri invitate în direct, în emisiunea lui de la PRO TV, pe Andreea Marin și pe fiica ei, Violeta Bănică. Vedeta și adolescenta în vârstă de 15 ani au fost în premieră într-un platou de televiziune și au recunoscut că nu vor face un obicei aceste apariții împreună.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu mâneci luni și scurtă în partea de jos și încălțată cu pantofi cu toc, Violeta Bănică a intrat prima în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. Tânăra a fost urmată de mama ei, Andreea Marin a avut o apariție foarte elegantă, într-o rochie roșie.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Violeta Bănică, emoționată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță

Amândouă s-au îmbrățișat cu prezentatorul, care a avut un scurt dialog cu invitatele lui, înainte să le poftească pe canapeaua emisiunii „La Măruță”. Cătălin nu s-a abținut și i-a făcut mai multe complimente Violetei. Iată dialogul:

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Cătălin Măruță: Bună, Violeta! Sărut mâna! Mă bucur să te văd! Sărut mâna, Andreea! Știi, când a intrat Violeta am simțit nevoia să mă îndrept și eu!

Andreea Marin: Are emoții, să știi!

Cătălin Măruță: Nu că are emoții, ci că stă foarte dreaptă, că e foarte înaltă și că e foarte frumoasă.

Andreea Marin: Așa, ca mămica ei!

Cătălin Măruță: Mi se pare firesc! Haideți să luam un loc aici, pe canapea. Și mulțumesc că ați venit la emisiune.

Andreea Marin: Cu mare drag și nu o să facem un obicei din asta. Dar dacă îți amintești prima dată am apărut împreună la tine, de acasă, din pandemie.

Cătălin Măruță: Și tu ești o tipă care atunci când promiți ceva se și întâmplă acele lucruri. (…) Mă bucur foarte mult să te văd aici, în platou, Violeta. Ai niște ochi superbi!

Violeta Bănică: Mulțumesc! Și tu!

Violeta Bănică: „Organizez unul dintre cele mai mari evenimente din România”

Ulterior, Violeta Bănică a vorbit despre experiența pe care a avut-o în America, acolo unde a petrecut o săptămână intensă de învățare la Global Youth Leadership Summit din San Diego. „Am fost o experiență extraordinară. Am întâlnit elevi din toată lumea. În total am stat 10 zile, dar au fost 7 în tot acest program”, a declarat Violeta, conform

La doar 15 ani, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr are mari planuri. Vrea să devină avocat, dar până atunci face voluntariat, iar acum are în desfășurare un proiect destinat tinerilor de pretutindeni. „Abia aștept să mă întorc la școală. Vreau să dau la Drept în State. Acesta este visul meu.

Împreună cu colegii mei, anul ăsta, organizez unul dintre cele mai mari evenimente din România. De la elevi pentru elevi. Recreăm comitetele din Invităm aproape 300 de delegați din toată lumea să vină să învețe despre diplomație, despre relațiile dintre țări, despre politică, despre drepturi. Este de pe 17 până pe 21 februarie”, a mai dezvăluit Violeta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Violeta Bănică, dezvăluiri despre părinții ei celebri

Deși a crescut printre artiști, Violeta Bănică și-a ales o carieră care nu are nicio legătură cu acest domeniu. Recunoaște că muzica și actoria sunt pasiunile sale, însă își dorește să studieze la Facultatea de Drept. Chiar dacă părinții ei s-au despărțit, Violeta are o legătură foarte puternică cu amândoi. Andreea Marin și Ștefan Bănică jr își susțin fiica necondiționat și o încurajează să facă ceea ce îi place și o face fericită.

„Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: «Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci». Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult.

Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, a spus adolescenta despre părinții ei, conform

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191