Restanță cu prestanță pentru Petrolul

Restanță cu prestanță pentru Petrolul

Petrolul Ploiești are o dublă restanță cu prestanță în Liga de Tineret. Mâine, de la ora 12.00, pe arena ,,Viorel Mateianu”, din Boldești, Petrolul va înfrunta Farul într-un joc ce face parte din etapa a 5-a a campionatului. Imediat după, de la ora 14.00, formația antrenată de Bebe Zahiu va înfrunta echipa faristă la nivelul ,,U17”. Dublul duel a fost amânat pentru mâine deoarece pe 10 septembrie formația constănțeană avea numeroși jucători la loturile naționale. Pentru disputa de mâine petroliștii nu au un moral de învingători.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Asta pentru că în etapa a șasea a Ligii, ei au suferit cea de-a doua înfrângere a sezonului, și aceasta tot pe teren propriu. A fost 1-2 (0-0) în meciul cu FC Argeș, disputat tot la Boldești, golul echipei ploieștene fiind înscris de către Iustin Răducan în repriza a doua. Înaintea duelului de mâine Petrolul ocupă locul 6, cu 9 puncte, iar Farul deține șefia clasamentului, cu 15 puncte.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

În Liga Elitelor „U17”, Petrolul a cedat, pe teren propriu, în fața lui FC Argeș, scor 2-5 (1-3). Pentru „galben-albaștrii” au punctat Vladimir Badea și Dragoș Răducanu. În Liga Elitelor „U16”, într-un joc disputat la Brazi, trupa antrenată de Marius Manolache a încheiat la egalitate cu Gloria Buzău, scor 2-2 (1-1). Golurile gazdelor au fost marcate de către Daniel Neagu și Vlad Loghin.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

În Liga Elitelor „U15”, Petrolul a pierdut meciul susținut, acasă, cu Gloria Buzău, oaspeții impunându-se cu scorul de 4-0 (1-0). În Liga Elitelor „U14”, formația ploieșteană a încheiat nedecis meciul disputat, în deplasare, cu Chindia Târgoviște. A fost 3-3, după 2-2 la pauză, golurile petroliștilor fiind marcate de către Andrei Dimian, Liviu Argeșeanu și Sabin Fieraru. Pe parcursul acestei săptămâni echipele de juniori au programate următoarele confruntări:

Liga de Tineret – Seria „EST”/Etapa 7

Duminică, ora 12.00 (stadion „ARCOM”, Berceni): FC FCSB – FC Petrolul

Liga Elitelor „U17” – Seria „EST”/Etapa 5 (restanță)

Miercuri, ora 14.00 (stadion „Viorel Mateianu”, Boldești): FC Petrolul – Farul Constanța

Liga Elitelor „U17” – Seria „EST”/Etapa 7

Duminică, ora 14.00 (stadion „ARCOM”, Berceni): FC FCSB – FC Petrolul

Liga Elitelor „U16” – Seria „1”/Etapa 7

Sâmbătă, ora 12.00 (stadion „Constructorul”, Buzău): LPS Iolanda Balaș Soter Buzău – FC Petrolul

Liga Elitelor „U15” – Seria „1”/Etapa 7

Sâmbătă, ora 14.00 (stadion „Constructorul”, Buzău): LPS Iolanda Balaș Soter Buzău – FC Petrolul

Liga Elitelor „U14” – Seria 3/Etapa 4

Sâmbătă, ora 10.00 (stadion „Soceram”, Pleașa: FC Petrolul – CSȘ Târgoviște

Fotbal Feminin

Liga 3 – Seria 2/Etapa 2

Duminică, ora 14.00 (stadion Cricău): ACS Student Club Alba Iulia – FC Petrolul

Sursa:fcpetrolul.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191