Rețeta de care nu ne vom mai sătura în Postul Paștelui! Cum pregătim rapid conopida cu ciuperci și usturoi

Rețeta de care nu ne vom mai sătura în Postul Paștelui! Cum pregătim rapid conopida cu ciuperci și usturoi

Mai avem aproximativ o lună din Postul Paștelui, iar credincioșii din țara noastră se află în căutarea unor rețete perfecte pentru această perioadă. Iar conopida cu usturoi și ciuperci poate fi rețeta perfectă pentru zilele de post!

A vorbit! Ce spune Alexandru Vasile, judecătorul din Ploiești care a suspendat decizia de anulare a alegerilor

Credincioșii din România se află, în această perioadă din an, în Postul Paștelui. Acest post este unul strict, care încă mai are aproximativ o lună, ultima zi fiind pe data de 19 aprilie. Iar dacă ne dorim o rețetă perfectă pentru zilele de post, conopida cu ciuperci și usturoi este alegerea perfectă!

Europarlamentarul AUR Adrian Axinia, prezent la protestul din Ploiesti: „Luptam pentru democratie!”

În plus, aceasta poate fi pregătită foarte ușor, chiar și de cei dintre noi care nu au prea multă experiență în bucătărie.

Echipa de robotică Eastern Foxes, întâmpinată la aeroport de Virgiliu Nanu și Emil Drăgănescu

De ce ingrediente vom avea nevoie

Practic, pentru a pregăti această rețetă delicioasă de post nu ne trebuie decât o conopidă îndeajuns de mare, 200 de grame de ciuperci champignon, două linguri de ulei de măsline, trei căței de usturoi, cât și jumătate de linguriță de sare, cât și o alta de piper.

De asemenea, pe lângă acestea, pe lista ingredientelor se mai află și o jumătate de linguriță de boia dulce, sau afumată. Iar, nu în ultimul rând, va trebui să mai avem la îndemână și puțin pătrunjel tocat! Iar odată ce avem la îndemână toate aceste ingrediente, vom putea începe să gătim!

Cum putem face rapid o mâncare gustoasă de post

Partea cea mai bună atunci când vine vorba despre această rețetă este faptul că ea este și foarte ușor de pregătit! Iar primul pas pe care trebuie să îl urmăm este să spălăm conopida, iar apoi să o rupem în buchețele mici. Mai departe, vom tăia ciupercile cât mai mărunt, spălăm bine usturoiul, iar apoi îl vom toca și pe acesta.

Apoi, vom pune ulei de măsline într-o tigaie suficient de mare, iar odată ce s-a încins, vom pune în tigaie și usturoiul. După 30 de secunde, vom adăuga peste el și ciupercile, care trebuie să se călească vreme de 5 – 7 minute.

Pasul următor este să punem în tigaie și conopida, care va trebui să se călească vreme de 10 – 12 minute. Între timp, peste acest amestec de legume trebuie adăugate și condimentele. La final vom avea o rețetă delicioasă, perfectă pentru zilele de post!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0734.908.468