Rețeta de drob a lui chef Sorin Bontea. Vedeta a dezvăluit secretul pentru o mâncare delicioasă

Rețeta de drob a lui chef Sorin Bontea. Vedeta a dezvăluit secretul pentru o mâncare delicioasă

Paștele este un prilej de bucurie și comuniune pentru familii din întreaga lume, iar o tradiție culinară îndrăgită în multe gospodării românești este prepararea drobului. Unul dintre cei mai iubiți bucătari din țară, chef Sorin Bontea a prezentat cea mai tare rețetă de drob de pui. Chef-ul a dezvăluit marele său secret.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Ingrediente: Condimente pentru drob, ficăței de pui, fnimioare și pipote de pui, pulpă de pui, prapure de porc, ceapă, mărar, pătrunjel, ouă, ule, sare, piper.

Volosevici, în dialog cu ploieştenii. „În timp ce alții doar dau din gură, mie chiar îmi pasă de oameni!”

Pentru drobul de pui nu diferă tehnica foarte mult față de celelalte droburi. Ficăței, inimioare, pipoțte, am pus și un pic de pulpă de pui ca să lege, ceapă călită. Multă ceapă călită, ăsta este secretul. Verdeață, ouă sare, piper.   Mie îmi place foarte mult, gustul e senzație, sper să fie și pe gustul vostru și al celor care se vor bucura de masă împreună cu voi.”, a început chef Sorin Bontea.

Marcel Ciolacu, veste uriaşă: Din iunie, vor fi creșteri salariale: 20% pentru sistemul sanitar, 20% pentru asistență socială și 7% pentru cadrele didactice

„Primul lucru pe care îl facem, tocăm ingredientele, pe care le-am fiert înainte – toate organele le-am fiert în apă cu sare. Eu toc prin sita mare și întotdeauna, ca să fie mai ușor de amestecat, combin cu verdeața. Am pus o caserolă de ficăței, două de organe, vreo 4 pulpe de pui, trei legături de mărar, trei de pătrunjel. E și după gust. Mie îmi place să pun ceapă mai multă, mi se pare că e mai gustos.”, a spus chef-ul.

El a explicat că cantitatea de ouă pe care o folosește depinde de cât de „fadă este compoziția”, și, în final, a adăugat patru ouă. Referitor la condimente, bucătarul utilizează sare, piper și alte condimente pentru a da gust drobului.

Pentru a adăuga un plus de savoare, Sorin Bontea a menționat că a călit ceapa în untură de porc. Tava este unsă cu un strop de ulei, apoi se aranjează prapurul și se toarnă compoziția. Se acoperă cu cealaltă parte a prapurului și se unge cu puțin ulei.

„Întotdeauna gustați mâncarea, este foarte important! Am să-l bag la cuptor 40-50 minute la 180 grade, în tavă cu puțină apă.”, a mai spus bucătarul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191