Salvamontistii prahoveni vor putea folosi girofarele in timpul misiunilor de salvare. Deputatul Bogdan Toader anunta aprobarea proiectului de lege

Salvamontistii prahoveni vor putea folosi girofarele in timpul misiunilor de salvare. Deputatul Bogdan Toader anunta aprobarea proiectului de lege

Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader a anuntat aprobarea proiectului de lege care prevede conditiile de utilizare a sistemelor de averiltizare de catre echipajele Salvamont aflate in misiune.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

„Veste bună pentru salvamontiști: vor putea utiliza girofarurile în trafic, pentru a ajunge la cazurile urgente!

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Astăzi, cu unanimitate de voturi, a fost aprobat proiectul de lege care le dă posibilitatea autospecialelor de intervenție ale Salvamont să folosească pe drumurile publice sisteme de avertizare a celorlalți participanți la trafic.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

Este o reparație pe care o așteptau de multă vreme echipajele Salvamont, care s-au confruntat deseori cu probleme în traficul aglomerat, în special pe DN1, Valea Prahovei.”, a anuntat Toader.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191