Salvamontistii prahoveni vor putea folosi girofarele in timpul misiunilor de salvare. Deputatul Bogdan Toader anunta aprobarea proiectului de lege

Salvamontistii prahoveni vor putea folosi girofarele in timpul misiunilor de salvare. Deputatul Bogdan Toader anunta aprobarea proiectului de lege

Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader a anuntat aprobarea proiectului de lege care prevede conditiile de utilizare a sistemelor de averiltizare de catre echipajele Salvamont aflate in misiune.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

„Veste bună pentru salvamontiști: vor putea utiliza girofarurile în trafic, pentru a ajunge la cazurile urgente!

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Astăzi, cu unanimitate de voturi, a fost aprobat proiectul de lege care le dă posibilitatea autospecialelor de intervenție ale Salvamont să folosească pe drumurile publice sisteme de avertizare a celorlalți participanți la trafic.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Este o reparație pe care o așteptau de multă vreme echipajele Salvamont, care s-au confruntat deseori cu probleme în traficul aglomerat, în special pe DN1, Valea Prahovei.”, a anuntat Toader.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191