Șase junioare “urcă” la senioare

Șase junioare “urcă” la senioare

Şase componente ale echipei de baschet fete U17 a CSM Ploieşti vor evolua în prima fază a Cupei României la nivel de senioare, ele urmând să facă parte din echipa denumită, la iniţiativa Federaţiei Române de Baschet, „Centrul de Excelenţă”!

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Daria Tănase, Andrada Dulhaz, Agnes Zane, Karina Munteanu, Ioana Savu şi Dariana Păuşan sunt cele şase sportive care, alături de tot atâtea jucătoare de la ACS Dan Dacian Bucureşti (Bianca Sârbu, Ilinca Belegante, Iris Barbu, Ilinca Barbu, Marta Cârmaciu şi Carla Ţenu), alcătuiesc lotul echipei ce se doreşte să le ofere fetelor o experienţă, în premieră, în competiţia senioarelor. Antrenorii Centrului de Excelenţă vor fi Dan Dacian şi Loredana Munteanu, din staff făcând parte şi preparatorul fizic Robert Munteanu.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Fetele se antrenează de circa două săptămâni în această formulă, iar mâine şi sâmbătă vor juca, tur-retur, în compania formaţiei CS Agronomia Bucureşti (locul 10 în Liga Naţională de Baschet Feminin). Partida de mâine, în care „Centrul” este gazdă, este programată la ora 17.00, în Arena de Baschet din Bucureşti, iar returul va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Agronomia. Sursa:csmploiesti.ro

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191