Scandal intre frati, la Valea Calugareasca. Un barbat si-a amenintat cu un cutit fratele si cumnata si le-a distrus casa

Scandal intre frati, la Valea Calugareasca. Un barbat si-a amenintat cu un cutit fratele si cumnata si le-a distrus casa

Un bărbat din Valea Călugărească a fost reținut sub acuzațiile de violare de domiciliu, distrugere și amenințare după ce ieri seară a provocat un scandal acasă la fratele său.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

În vârstă de 35 de ani, bărbatul avea asupra sa un și obiect contondent cu care l-ar fi amenințat pe fratele său dar și pe iubita acestuia.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

”Totodată acesta a pătruns fără drept în locuința fratelui unde ar fi spart geamul tip termopan de la intrarea locuinței și o ușă din interiorul acesteia.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

În baza probatoriului administrat față de bărbatul de 35 de ani din comuna Valea Călugărescă a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive”, a transmis IJP Prahova.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și amenințare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191