Scandal intre frati, la Valea Calugareasca. Un barbat si-a amenintat cu un cutit fratele si cumnata si le-a distrus casa

Scandal intre frati, la Valea Calugareasca. Un barbat si-a amenintat cu un cutit fratele si cumnata si le-a distrus casa

Un bărbat din Valea Călugărească a fost reținut sub acuzațiile de violare de domiciliu, distrugere și amenințare după ce ieri seară a provocat un scandal acasă la fratele său.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

În vârstă de 35 de ani, bărbatul avea asupra sa un și obiect contondent cu care l-ar fi amenințat pe fratele său dar și pe iubita acestuia.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

”Totodată acesta a pătruns fără drept în locuința fratelui unde ar fi spart geamul tip termopan de la intrarea locuinței și o ușă din interiorul acesteia.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

În baza probatoriului administrat față de bărbatul de 35 de ani din comuna Valea Călugărescă a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive”, a transmis IJP Prahova.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și amenințare.