„Se vede că unul e mort în casă”. Crimă urmată de sinucidere în Turda: După ce şi-a ucis iubita mai tânără, bărbatul s-a spânzurat. A lăsat şi un bilet de adio

„Se vede că unul e mort în casă”. Crimă urmată de sinucidere în Turda: După ce şi-a ucis iubita mai tânără, bărbatul s-a spânzurat. A lăsat şi un bilet de adio

Totul s-a întâmplat într-un apartament de pe strada Rapsodiei din Turda. Bărbatul de 67 de ani nu a fost căsătorit niciodată şi tocmai de aceea o plătea pe tânăra de 29 de ani să îi facă curăţenie în casă. Uneori, femeia obişnuia să rămână peste noapte, în casa bărbatului  De marţi, nu i-a mai văzut nimeni. 

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Vecin: La sesizarea vecinilor, că nu îl mai văzuse de două zile, mi-au spus vecinii să sun la poliţie. Le-am spus că nu sun la poliţie şi ieşind în drum am văzut că apare un echipaj de poliţie comunitară.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Poliţiştii au chemat pompierii, iar aceştia au intrat în apartament pe geam. Au fost şocaţi de ce aveau să descopere.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Vecin: Când au intrat deja pe geam au zis: se vede că unul e mort în casă, nu ştiau de a doua persoană. 

Andrei Biris, ISU Cluj: Înăuntru au fost găsite două persoane, respectiv un bărbat şi o femeie, care prezentau rigiditate cadaverică.

Femeia era întinsă pe jos în dormitor, cu multiple lovituri şi tăieturi, dar acoperită cu un cearceaf. În baie l-au găsit şi pe bărbatul de 68 de ani, spânzurat. Toate indiciile anchetatorilor au dus către o crimă urmată de sinucidere.

Alex Prunean, reporter Observator: Înainte de a-şi lua viaţa, bărbatul a scris un bilet pe care l-a lăsat lângă cadavrul femeii. A explicat că de la o simplă ceartă lucrurile au degenerat şi că îi pare extrem de rău pentru ce a făcut. 

Vecinii cred că totul s-ar fi întâmplat marţi, atunci când l-au văzut pe bărbat ultima oară la barul din apropierea blocului.

Vecină: Marţi l-am văzut ultima dată. El a mers încolo. Zic unde mergi, mă? Mă duc un pic.

Femeia ucisă avea două fetiţe de 13 şi 8 ani, dintr-o altă relaţie. Acestea vor fi acum crescute de rude. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191