Senatorul PSD Prahova Laura Moagher: In timp ce alte partide isi fac strategii electorale, PSD se preocupa de guvernare si rezolvarea crizei economice

Senatorul PSD Prahova Laura Moagher: In timp ce alte partide isi fac strategii electorale, PSD se preocupa de guvernare si rezolvarea crizei economice

Senatorul social-democrat prahovean Laura Moagher a lansat un atac la adresa adversarilor politici, pe care ii acuza ca sunt preocupati doar de strategii electorale.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Moagher spune ca PSD nu este interesat de calculele politice, preocuparea social-democratilor fiind legata strict de actul de guvernare si criza economica pe care o traverseaza tara noastra.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

„Scenarii electorale: comasare alegeri, candidatura la București, alegeri anticipate

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Constat că la alte partide există o preocupare doar pentru diverse scenarii electorale.
PSD nu este interesat această dezbatere, pe care o consideră în acest moment total nepotrivită.

Noi lucrăm în partid la programul de guvernare pentru Executivul care se va forma după ce va avea loc rotația premierilor.

Lucrăm la soluțiile pentru problemele adevărate ale oamenilor, privind prețurile la alimente, prețurile la energie, nivelul salariilor celor care muncesc din greu .

Doar cei care nu au rezultate palpabile fac tot felul calcule despre cum să potrivească alegerile, sperând că își vor crea un avantaj.”, a declarat senatorul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191