Și căluții tremină vacanța!

Și căluții tremină vacanța!

Vacanţa de vară se încheie, în acest weekend, şi pentru căluţi, Hipodromul Ploieşti urmând să găzduiască, duminică, prima reuniune hipică oficială a toamnei, organizată cu sprijinul unui sponsor şi în parteneriat cu Jockey Club Român. Va fi un eveniment cu şase curse în program, cinci de trap şi una de galop, principalele repere fiind Premiul cailor de 3 ani „Regele Ferdinand”, Premiul „Mircea Ştefănescu” – dedicat unuia dintre părinţii hipismului românesc şi, nu în ultimul rând, cursa de galop dotată cu Premiul „Constantin Gheorghe Costa-Foru”.

Reuniunea va debuta la ora 10:05 cu o cursă de calificare, cinci trăpaşi încercând să obţină timpii necesari participării în viitoarele curse oficiale ale sezonului, după care va urma Premiul „Supermarket la Cocoş” (ora 10:20) şi prima întrecere importantă a zilei: Premiul „Mircea Ştefănescu” (ora 10:45). La ora 11:10, continuăm cu principala cursă a zilei, dedicată celor mai buni cai în vârstă de 3 ani – Premiul „Regele Ferdinand”, după care ne mutăm pe pista de galop pentru Premiul „Constantin Gheorghe Costa-Foru” (11:30), organizat în parteneriat cu Jockey Club Român! Ziua hipică se încheie, la ora 11:55, cu Premiul „Jockey Club” la trap.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka pentru copii urmând să se amenajeze şi un „fun corner”, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor complexului hipic. Prețul unui bilet de acces la reuniune este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit. Sursa:csmploiesti.ro

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191