SMV Ploiesti si ARI Campania au birou oficial, la Napoli, pentru proiectul „Cei ce ne-au dat nume”

SMV Ploiesti si ARI Campania au birou oficial, la Napoli, pentru proiectul „Cei ce ne-au dat nume”

Marți, 10 octombrie, în Complexul Monumental „Santa Maria la Nova” din Napoli, a fost inaugurat biroul oficial al SMV Ploiești și ARI Campania.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Acest demers marchează un pas semnificativ în direcția dezvoltării proiectului „Cei ce ne-au dat nume,” dedicat personalității europene a secolului XV, Vlad Țepeș.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Biroul nou-înființat este echipat cu resurse moderne pentru studiu și comunicare, cum ar fi o bibliotecă, un computer, o imprimantă, un telefon și Wi-Fi. Această infrastructură va permite membrilor proiectului să se dedice cercetării și schimbului de informații cu ușurință, într-un mediu propice.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Proiectul „Cei ce ne-au dat nume” este o inițiativă a SMV Ploieşti care se concentrează pe aducerea în prim plan a personalității complexe și influente a lui Vlad Țepeș. Într-o perioadă în care istoria Europei s-a conturat într-un mod distinct, Vlad Țepeș a jucat un rol esențial în evenimentele timpului său, lăsând o amprentă profundă asupra secolului XV.

Biroul din Napoli va fi centrul activităților legate de acest proiect, oferind un loc de lucru și cercetare tuturor celor implicați. Acesta va deschide noi oportunități de colaborare și schimb de informații între istorici, cercetători și toți cei pasionați de studierea personalității lui Vlad Țepeș.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191