Sondaj CURS prezentat în ședința PSD! Partidul lui Marcel Ciolacu conduce detașat – PNL se luptă cu AUR, USR aproape că nu mai există

Sondaj CURS prezentat în ședința PSD! Partidul lui Marcel Ciolacu conduce detașat – PNL se luptă cu AUR, USR aproape că nu mai există

Ultimul sondaj CURS prezentat sâmbătă, în cadrul ședinței PSD, a scos la iveală preferințele românilor în materie de partide politice. În cazul în care alegerile parlamentare ar avea loc duminica viitoare, Partidul Social Democrat (PSD) s-ar plasa pe prima poziție. Gruparea din Kiseleff 10 ar fi preferată de 32% din electorat.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

PNL se luptă cu AUR-ul lui George Simion.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Dacă săptămâna viitoare ar urma să fie alegeri, PNL ar obține 19% din electorat, fiind la egalitate cu AUR.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Uniunea Salvați România se confruntă în continuare cu o lipsă de încredere din partea electoratului. Dacă săptămâna viitoare ar avea loc alegeri legislative, Uniunea Salvați România (USR) ar obține voturile a doar 12% din electorat.

Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR) aflați sub conducerea lui Kelemen Hunor își menține cota tradițională de încredere de 5% și ar intra în Parlament.

 

SOS România, partidul pe care îl promovează Diana Șoșoacă, ar obține 4% din voturile electoratului la egalitate cu Partidul Mișcarea Populară (PMP) condus de europarlamentarul Eugen Tomac, niciunul din cele două partide nu ar intra în parlamentul României în cazul în care duminica viitoare ar avea loc alegeri legislative.

 

*

 

Metodologie Universul de eșantionare: populaţia adultă rezidentă din România

 

Volumul eşantionului: 1067 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste

 

Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3% la un nivel de încredere de 95%

 

Metoda de culegere a datelor: față-în-față, la domiciliul respondenților

 

Validarea eșantionului: s-a realizat pe baza ultimelor date INS Datele sunt neponderate

 

Perioada de realizare: 24 – 31 august, 2023

 

 

 

 

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191