Soția lui Marian Mexicanu, primele declarații după ce a devenit mamă! Ana a născut o fetiță: „Bebelușul este…” / VIDEO

Soția lui Marian Mexicanu, primele declarații după ce a devenit mamă! Ana a născut o fetiță: „Bebelușul este…” / VIDEO

Sărbătoare mare în familia lui Marian Mexicanu. În acest weekend, celebrul lăutar a devenit tătic pentru a treia oară, chiar de ziua lui de naștere. Ana, femeia alături de care artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste, a adus pe lume o fetiță.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Marin Mexicanu și soția lui, Ana, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, iar în acest weekend, cei doi au devenit părinții unei fetițe. În exclusivitate pentru Star Magazin, Ana Mexicanu a făcut primele declarații după ce a devenit mamă.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Primele declarații ale Anei Mexicanu după ce a devenit mamă

În acest sfârșit de săptămână, sâmbătă, Marin Mexicanu și soția lui, Ana, au devenit părinții unei fetițe superbe. Cei doi radiază de fericire și se bucură de fiecare clipă petrecută în compania micuței abia născute.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Înainte să afle că va fi tată de fetiță, Marian Mexicanu a declarat că dacă va avea băiat îl va chema Marian, ca pe el, pentru că așa și-ar fi dorit soția lui, iar dacă va fi fată, cea mică va primi oricum un nume asemănător cu al lui, Miriam.

Ana Mexicanu se gândește să revină pe scenă în viitorul apropiat

Întrebată dacă se gândește să revină pe scenă în viitorul apropiat, Ana Mexicanu a dezvăluit că da și că în primele luni va fi ajutată de mama sa cu cea mică urmând ca, mai apoi, să găsească o bonă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191