Soțul Gabrielei Cristea, jignit pe internet! „Unde s-a vopsit Tavi, că vreau și eu să scurtez niște pantaloni”. Cum arată, de fapt

Soțul Gabrielei Cristea, jignit pe internet! „Unde s-a vopsit Tavi, că vreau și eu să scurtez niște pantaloni”. Cum arată, de fapt

Tavi Clonda a dat o fugă la salonul de înfrumusețare și a apelat la o schimbare de look. Cum arată acum soțul Gabrielei Cristea, după ce și-a vopsit părul. Pe rețelele de socializare, replicile răutăcioase nu au încetat să apară: „Unde s-a vopsit, Tavi? Că vreau să-mi scurtez și eu niște pantaloni”.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Tavi Clonda, „sancționat” pentru schimbarea de look

Tavi Clonda, soțul uneia dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din țara noastră, este atent să arate bine și are grijă de aspectul lui fizic. Partenerul Gabrielei Cristea a renunțat, din nou, la culoarea naturală a părului. 

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Partenerul de viață a prezentatoarei TV și-a decolorat părul, iar acum este, din nou, blond. Imediat ce au apărut poze cu acesta pe Instagram replicile răutăcioase nu au încetat să apară: Unde s- a vopsit, Tavi? Că vreau să-mi scurtez și eu niște pantaloni”, „Nu e vopsit, a ieșit culoare din creier!”, a scris un internaut.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Gabriela Cristea și soțul ei, criticați în online

„Oare la ce mai faceți reclamă?”, a scris un internaut, iar răspunsul a fost: „la prostia lor”. „Sunteți bine plătiți să faceți reclame … scaune, mașini, rochii, bere la mic dejun”, a fost un alt mesaj lăsat pe contul de Instagram al Gabrielei Cristea. 

Ce schimbare majoră va avea loc în familia lor 

Recent, cei doi soți au luat o hotărârea de a-și înscrie la școală fiica cea mare și nu a durat mult până când au dat vestea cea mare și în mediul online. 

 „O înscriem pe Victoria la școală! Am înscris-o!(…) Mergem să o pregătim pentru clasa pregătitoare. Adică să facem ultimele detalii pentru că, ce credeți?! Mai sunt două săptămâni și intră la școală fetița mea cea mare, Victoria. Bravo, tati! Abia aștepți, nu? Iar Iris va intra în grupa mare, la grădi!”, a fost mesajul lui Tavi Clonda. 

Despre Tavi și Gabriela 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea constituie unul dintre cele mai stabile și de durată cupluri din lumea showbiz-ului, de la noi din țară.

Cei doi au o poveste de dragoste de ani de zile și au împreună două fete minunate, Iris și Victoria. Deși ambii sunt foarte ocupați cu carierele lor și cu viața de familie, acest lucru îi împiedică adesea să petreacă mai mult timp împreună.

Cu toate acestea, cei doi încearcă să păstreze focul dragostei aprins și să evite ca viața profesională să devină o piedică în relația lor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191