Spargere intr-o locuinta din Ploiesti! Doi tineri au intrat, noaptea, peste un barbat si i-au furat borseta cu bani si carduri

Spargere intr-o locuinta din Ploiesti! Doi tineri au intrat, noaptea, peste un barbat si i-au furat borseta cu bani si carduri

Tineri reținuți de polițiști pentru comiterea a trei infracțiuni

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

 

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

La data de 8 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au reținut doi tineri, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

În fapt, la data de 31 mai a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 66 de ani, din municipiul Ploiești, despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras o borsetă din locuință.

Din cercetări, a reieșit faptul că în cursul nopții, cei doi tineri ar fi pătruns în locuință, sustrăgând borseta în care se aflau mai multe carduri bancare, de pe care, tot în cursul nopții, ar fi fost efectuate mai multe tranzacții în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de comiterea faptei, ca fiind doi tineri cu vârstele de 19 și 17 ani, din comuna Bărcănești, respectiv din municipiul Ploiești.

Astfel, în vederea administrării probatoriului, ieri, 8 iunie a.c., polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară la domiciliile celor doi, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

Persoanele bănuite au fost conduse la sediul unității de poliție, iar în baza probatoriului administrat, acestea au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentate unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Comunicat IJP PRAHOVA

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191