Start și în Liga a 3-a!

Start și în Liga a 3-a!

Liga a 3-a fotbalistică are startul astăzi odată cu primele meciuri. Prima echipă prahoveană, dintre cele patru implicate la acest nivel, care va lua startul este chiar nou-promovata Tricolorul Breaza. Fotbaliștii pregătiți de Marius Vișan se deplasează la București, pentru meciul cu Clubul Sportiv Dinamo. Jocul este programat astăzi de la orele 18.00.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Prima etapă adduce și un derbi județean, Blejoi – ­Păulești, programat mâine, la fel ca și un duel încrâncernat al seriei a 4-a: Plopeni – Popești Leordeni. Iată programul complet al etapei de debut, seria 4:

Astăzi, ora 18.00:

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

CS Dinamo Bucureşti – CSO Tricolorul Breaza
AS FC Pucioasa – CSM Flacăra Moreni

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Mâine, 26 august, ora 18.00:

CS Blejoi – CS Păuleşti
CSO Plopeni – SC Popeşti-Leordeni
SCM Dunărea 2020 Giurgiu – Aro Muscelul C-Lung Muscel

Sursa foto:tricolorul breaza/cs blejoi

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191