STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Fosta sefa DIICOT, Giorgiana Hosu (foto centru), a avut o prima reactie dupa achitarea post-mortem a sotului sau, politistul Dan Hosu (foto dreapta), decedat inainte de a afla decizia definitiva a Curtii de Apel Bucuresti, care a consfintit ca acesta a fost trimis in judecata nevinovat de catre DNA.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Intr-un mesaj postat pe Facebook, miercuri, 31 mai 2023, Giorgiana Hosu (aflata in prezent la pensie) aminteste ca si-a dat demisia de la conducerea DIICOT dupa sentinta de la fond a Tribunalului Bucuresti, care il condamnase pe Hosu la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru instigare la “instigare la acces ilegal la un sistem informatic, in forma continuata” si “instigare la folosirea, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, in forma continuata”, achitandu-l in schimb pentru faptele de coruptie (trafic de inflenta si dare de mita). Hosu isi explica gestul prin faptul ca a dorit sa nu afecteze credibilitatea DIICOT, chiar daca sotul sau era nevinovat. Un gest care, adaugam noi, in final s-a dovedit a fi unul fara motiv, Curtea de Apel Bucuresti confirmand practic faptul ca Giorgiana Hosu nu avea de ce sa plece din functie.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

De asemenea, Giorgiana Hosu spera ca ceea ce i s-a intamplat lui Dan Hosu, si calvarul prin care a trecut vreme de sapte ani si care s-a incheiat cu decesul acestuia inainte de decizia definitiva de achitare, sa reprezinte un caz din care oamenii sa invete sa gandeasca singuri, sa filtreze orice informatie si sa nu se grabeasca sa acuze si sa dea verdicte inainte de a cunoaste adevarul.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Prezentam mesajul fostei sefe DIICOT, Giorgiana Hosu:

“Dan are steagul Romaniei pe piept. Pentru ca si-a iubit tara, a servit-o si i-a apartinut, ca soldat, ca sportiv, ca ofiter, ca parinte.

Si eu imi iubesc tara si imi respect sistemul din care am facut parte, cu toate cele bune sau cele rele.

Cand Dan a fost achitat la fond pentru infractiunile de coruptie si condamnat cu suspendare pentru infractiuni informatice, o parte a presei a vrut sa inteleaga ca ‘a fost condamnat intr-un dosar de coruptie’.

Atunci am pus in balanta credibilitatea institutiei de care era legata atat tineretea, cat si maturitatea mea profesionala, cu speranta mea in dovedirea nevinovatiei sotului meu.

Am demisionat. Oamenii pot fi inlocuiti in fruntea unor institutii. Dan nu poate fi inlocuit niciodata.

Imi doresc acum mai presus de orice binele familiei mele, din care fac parte Raluca, Vlad, Maria, Alexandru si copiii lor.

Vreau ca Romania sa nu mai fie un camp de lupta. Sa nu mai existe ‘noi’ si ‘ei’, ‘ingeri’ sau ‘demoni’. Sa nu ne mai facem o religie din lupta ‘impotriva a ceva’. As vrea de asemenea, ca institutiile acestei tari sa devina puternice in beneficiul ei. Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi, nu sa preia informatii pe care sa nu le filtreze. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra.

Pentru ca vreau ca povestea noastra sa ajunga peste tot, va rog sa o distribuiti.

Eu sunt Giorgiana Hosu si sunt mandra ca sunt sotia lui Dan Hosu”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191