Subprefectul Emil Draganescu va coordona Comisia pentru combaterea violentei in sport

Subprefectul Emil Draganescu va coordona Comisia pentru combaterea violentei in sport

In urma sedintei organizata astazi la sediul Prefecturii Prahova, avand ca tema combaterea actelor de violenta in sport, s-a stabilit inceperea activitatii a unei comisii speciale, ce va fi coordonata de subprefectul Emil Draganescu.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

„Dragi prieteni,

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Astăzi, așa cum m-am angajat în fața dumneavoastră, a devenit funcțională “Comisia Județeana pentru Combaterea Vilolenței în Sport”, al cărei coordonator sunt!

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Ceea ce îmi doresc este ca alături de ceilalți membri ai comisiei să reușim să îmbunătățim climatul de siguranță cu ocazia evenimentelor sportive!

Și pentru că dialogul reprezintă de cele mai multe ori cheia succesului, mi-am propus ca la unele lucrări ale comisiei să invităm și reprezentanții suporterilor!”, a scris Emil Draganescu, pe Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191