Șumudică s-a răzgândit în ultima clipă!

Șumudică s-a răzgândit în ultima clipă!

Marius Șumudică s-a răzgândit în ultima clipă și nu mai preia Petrolul Ploiești! Așa a declarat antrenorul de 53 de ani în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Șumudică a dezvăluit că a fost la un pas să-și pună semnătura pe contractul cu gruparea petrolistă, dar un singur detaliu l-a făcut să-l refuze pe Marian Copilu.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

„Mi-e un pic jenă de Marian Copilu. Am colaborat bine la CFR, dar nu sunt pregătit și nu pot să mă duc să antrenez o echipă o lună și jumătate. Neștiind ce se va întâmpla acolo. Eu mă duceam la Petrolul acum. Mă duceam! Dar aflând în ultima clipă că ei nu au licența pentru cupele europene… Eu voiam să joc barajul. Nu sunt antrenorul care să mă duc și să antrenez o lună și jumătate. Cu tot respectul, este un brand. Eu mă duceam la Petrolul acum. Mă duceam! Dar aflând în ultima clipă că ei nu au licența pentru cupele europene… Eu voiam să joc barajul!”.

În acest condiții antrenorul a decis că nu are rost să vină la Ploiești doar ca să conducă echipa pentru o perioadă mică de timp:„M-aș fi dus cu mare plăcere și încercam să prind locul 7-8. Să am o șansă să joc un baraj. Așa se duce Șumudică la Petrolul. OK! Îi ia de pe locul 10, ce să fac cu Petrolul mai mult de-atât. Pot să fac mai rău, ferească Dumnezeu! Nu merge treaba, că nu sunt Guardiola. Mă duc pentru o lună jumate să ce?!”, a spus Șumudică la emisiunea moderată de Ovidiu Ioanițoaia.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

El a mai dezvăluit faptul că unii suporteri ai Petrolului au fost chiar la el acasă, au vorbit, i-au scandat numele, situații care l-au mișcat, însă nu a putut trece peste faptul că Petrolul nu are licență pentru cupele europene. La acest moment, din echipele aflate în play-out, doar Universitatea Cluj și FCU Craiova au depus dosarele pentru obținerea licenței europene.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191