Supercupa la campioană

Supercupa la campioană

În cadrul ședinței CEx, care a avut loc azi, 29 august, s-a descis ca în următorii trei ani Supercupa României să se dispute pe terenul câștigătoarei Superligii. Luând în considerare faptul că echipa campioană a României intră mai devreme în tururile de calificare ale competițiilor europene intercluburi și pentru a sprijini performanța echipelor românești în competițiile europene, membrii CEx au decis ca în următoarele trei sezoane Supercupa României, primul meci al sezonului, să se dispute pe terenul campioanei României.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

În luarea deciziei a contat și faptul că Supercupa reprezintă un trofeu important pentru cluburile din România, evitându-se astfel impactarea negativă a pregătirii meciurilor europene. Aceeași regulă se va aplica și în fotbalul feminin. În situația în care sunt dificultăți de organizare, din diverse motive, meciul va fi organizat pe terenul echipei care câștigă Cupa României. Ultima Supercupă s-a decernat la Ploiești, pe Arena ,,Ilie Oană” și a fost câștigată de Sepsi Sf. Gheorghe care a învins în finală, 1-0, pe campioana en-titre, Farul Constanța. Sursa:frf.ro

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191