SURSE/ Cumulul pensiei cu salariul va fi interzis numai pentru beneficiarii de pensii speciale

SURSE/ Cumulul pensiei cu salariul va fi interzis numai pentru beneficiarii de pensii speciale

Liderul PNL, premierul Nicolae Ciucă, şi liderul PSD, Marcel Ciolacu, au discutat luni pe tema ordonanţei privind reducerea cheltuielilor bugetare, o variantă luată în calcul fiind ca interdicţia cumulului pensiei cu salariul să fie aplicată doar în cazul beneficiarilor de pensii speciale. Coaliţia se reuneşte luni după-amiază pentru noi discuţii pe acest subiect.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Vizați de măsură ar putea fi numai beneficiarii de pensii speciale

Surse politice afirmă că Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu au avut luni discuţii pe tema măsurilor destinate reducerii cheltuielilor bugetare, subiect care urmează să fie abordat în coaliţie, într-o şedinţă programată de la ora 16.00.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

O variantă luată în calcul este aceea a interzicerii cumulului penisie – salariu, numai pentru cei care au pensii speciale.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

”Cumulul pensiei cu salariul va fi interzis doar pe componenta de pensie specială”, au spus sursele citate, referindu-se la o nouă variantă care va intra în dezbaterea coaliţiei de guvernare.

Celelalte măsuri vehiculate, privind suspendarea angajărilor şi reducerea cheltuielilor la nivelul instituţiilot, vor fi menţinute.

Potrivit unei variante iniţiale de lucru a Ordonanţei cu măsurile de reducere a cheltuielilor la nivelul statului, consultată de News.ro, guvernul pregăteşte suspendarea ocupării posturilor vacante în instituţiile statului, interzicerea cumulului pensie-salariu, dar şi stoparea oricăror achiziţii de maşini şi mobilier. În plus, sporul de 50% pentru doctorat se va acorda doar persoanelor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul în care şi-a luat acest doctorat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191