Test IQ! Poți să identifici ananasul ciudat din imagine? Ai la dispoziție 13 secunde / FOTO

Test IQ! Poți să identifici ananasul ciudat din imagine? Ai la dispoziție 13 secunde / FOTO

În această seară, redacția îți propune să rezolvi un nou test IQ iluzie optică! Dacă nu ai somn, atunci e momentul să îți pui mintea la contribuție. Potrivit statisticilor, doar persoanele cu un coeficient de inteligență peste medie identifica ananasul ciudat din imagine în doar 11 secunde.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Acest test te va ajuta să îți măsori nivelul de inteligență pe baza deciziei pe care o iei în timp ce încerci să dai un răspuns corect. În timp ce rezolvi acest test trebuie să scanezi problema și să ajungi la răspuns folosindu-ți abilitățile de raționament logic.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Poți să identifici ananasul ciudat din imagine?

Testele IQ fac o ghicitoare simplă mai interesantă, deoarece sunt distractive și pot fi rezolvate de persoanele care au o gândire creativă. Dacă vei gândi puțin diferit, vei vedea că vei ajunge rapid la soluție. Te atenționăm însă că răspunsul nu e atât de simplu pe cât pare. Așadar, tot ce trebuie să faci este să identifici ananasul ciudat din imaginea de mai sus.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Privește cu atenție imaginea de mai sus și decide care ananas este diferit de ceilalți. O minte alertă îl poate identifica pe cel ciudat în 13 secunde. Ți se cere să pivești fotografia cu atenție înainte de a răspunde la întrebare.

În acest puzzle pentru creier, trebuie să îți dai seama care ananas este diferit de ceilalți din grup. Există 7 rânduri și 10 coloane. Pentru a găsi ananasul ciudat în 13 secunde, trebuie să arunci o privire prin toate rândurile și coloanele.

Ai reușit să dai un răspuns corect?

Deci, răspunsul la acest puzzle mental este că ananasul ciudat se află în al 4-lea rând și a 8-a coloană. Ananasul ciudat are un nas mai mic în comparație cu ceilalți.

Unele puzzle-uri nu necesită neapărat abilități de matematică sau gândire laterală, dar sunt un simplu test al abilităților tale de observație.

Acest joc de creier este doar un alt mod distractiv de a-ți testa IQ-ul. Cu toate acestea, efectuarea unui test real de IQ este o modalitate bună de a-ți cunoaște nivelul IQ-ului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191