Ți-ai luat bilet? Începe „LaRock Music Festival”, în Prahova, pe Domeniul Cantacuzino, din Floreşti

Ți-ai luat bilet? Începe „LaRock Music Festival”, în Prahova, pe Domeniul Cantacuzino, din Floreşti

Septembrie 2023 va fi o dată specială deoarece va marca prima ediție LaRock Music Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri de rock din România care se va desfășura timp de 3 zile consecutive pe Domeniul Cantacuzino în Florești, Prahova.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Line-up-ul va fi electrizant, aducând pe scenă artiști de top din spectrul rock, precum Alternosfera, Vița de Vie, Byron, Omul cu Șobolani, Phoenix, Cargo, Bucovina, White Mahala și mulți alții.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Spațiul este extrem de generos și ne oferă aproximatix 150 ha. de natură în care se vor amenaja zone de camping și ralaxare, zone de street food plus parcare gratuită pentru mașini și motociclete. Vino să sărbătorești prima ediție LaRock Music Festival pe 8, 9 și 10 septembrie 2023.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Eveniment prezentat de Claudiu Cîrțînă.

Program 12:00- 02:00.

Accesul copiilor cu vârsta până în 14 ani este gratuit cu condiția să fie însoțiți de un părinte.

BILETELE POT FI ACHIZITIONATE DE AICI

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191