Titi Tudor s-a simțit ca-n filme!

Titi Tudor s-a simțit ca-n filme!

Maestrul emerit Titi Tudor s-a simțit ca-n filme! A avut parte de o experiență rară și specială. Titi Tudor-Prosop a fost invitat de Penitenciarul din Brăila, alături de conducerea CSM Brăila, reprezentată de antrenorul George Perțea și de directoarea Ana Maria Nicoară, dar și de secretarul Federației Române de Box, Ion Daniel, să vadă cum este … după gratii! Maestrul a fost impresionat deoarece astfel de locuri le-a văzut doar în “Papillon” sau “Prison Break”.

El a fost atât de emoționat încât i-au dat lacrimile atunci când a povestit că tatăl său este cel care l-a ținut departe de posibile infracțiuni. Emoțiile i-au cuprins și pe cei lipsiți de libertate care au trecut, totuși, peste moment și l-au întrebat despre viață și carieră. Directorul Penitenciarului, Horia Huluba și agentul-șef principal Alin Pănuță au spus că evenimentul și-a atins scopul deoarece i-a atins pe deținuți care au trecut prin stări emoționale diferite și au fost curioși să afle sfaturile celebrului antrenor dar și ale invitaților.

La finalul vizitei conducerea închisorii i-a oferit maestrului Titi o șapcă și un … prosop! La Brăila se dispută Campionatul Național de Juniori la box iar sala care găzduiește întrecerea este vecină cu închisoarea, de-altfel deținuții fiind cei care au montat ringul, dar îl și vor demonta, la finalul competiției. Sala de sport se numește „Carantină” iar pușcăria are regim semi-deschis cei privați de libertate putând ieși la muncă sub supraveghere strictă. Sursa foto:facebook/federatia romana de box

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191