Totul despre Naty Badea – vârstă, soț, copil și ce face în Italia

Totul despre Naty Badea – vârstă, soț, copil și ce face în Italia

Natalia Badea sau Naty, așa cum îi spun apropiații, este sora mai mică a lui Mircea Badea. Cu toate că a preferat să nu fie atât de mult în lumina reflectoarelor, Naty Badea se laudă cu o carieră de succes în jurnalism, căci lucrează la Antena 3 din perioada de început a postului de televiziune.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Dacă toată lumea l-a văzut la TV pe Mircea Badea, puțini sunt cei care știu că prezentatorul are o soră mai mică. Natalia Badea este stabilită de mai mulți ani în Italia, este mama unei fetițe și are o carieră de invidiat în jurnalism, dar și lumea artististică, asta pentru că a scris mai multe cărți.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Naty Badea, în vârstă de 43 de ani, este sora lui Mircea Badea

Naty Badea a preferat mereu să fie discretă, iar de-a lungul timpului, au apărut puține detalii despre sora lui Mircea Badea. Deși nu apare așa de des pe micul ecran precum fratele său, Natalia Badea este corespondent la Antena 3, unde lucrează de când s-a înființat postul de televiziune.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Sora prezentatorului a publicat și mai multe volume, a fost timp de patru ani translator la Cotroceni și este profesoară de italiană.

Cine sunt părinții lui Naty Badea

Părinții Nataliei și ai lui Mircea Badea sunt Mariana și Gheorghe Badea. Mama celor doi a lucrat 35 de ani ca profesoară și a publicat mai multe lucrări, în mare parte de gramatică, pasiune pe care a moștenit și fiica sa, Natalia.

Împreună cu tatăl său, se ocupă de o editură, fiind afacerea familiei. Despre Gheorghe Badea se știu relativ puține lucruri. Bărbatul s-a născut în Craiova și este administratorul editurii familiei.

Soțul lui Naty Badea a murit la numai 54 de ani

Natalia Badea a fost căsătorită cu Ciprian Chirvasiu, dar bărbatul a murit în urmă cu mai mulți ani, după ce s-a luptat cu o boală gravă. Jurnalistul avea 54 de ani și avea o fiică cu Natalia Badea, alintată de familie Rontzi.

Relația celor doi a durat aproape doi ani, iar problemele de sănătate ale lui Ciprian Chirvasiu au început să se agraveze în 2017, atunci când Natalia Badea a câștigat „Premiul pentru debut”, pentru volumul „Sunt aici!”.

Naty Badea are un copil de 16 ani

Naty Badea are o fată în vârstă de 16 ani, pe nume Ana. Nepoata lui Mircea Badea este o adevărată domnișoară.

Jurnalista și fiica sa au o relație specială, și nu de puține ori spunea că apariția pe lume i-a schimbat complet viața. Ana are o legătură strânsă și cu bunicii materni, Mariana și Gheorghe Badea.

S-a mutat în Italia împreună cu fiica ei în anul 2021

În 2021, Naty Badea a mărturisit că s-a mutat cu fiica sa în Italia, una dintre destinațiile sale preferate de vacanță. Cu toate că și-a dorit să plece din România, adaptarea nu a fost deloc una ușoară.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191