Tragedia de la Crevedia, reflectată în presa internațională. Agenția turcă Anadolu scrie că stația GPL funcționa ilegal

Tragedia de la Crevedia, reflectată în presa internațională. Agenția turcă Anadolu scrie că stația GPL funcționa ilegal

Dezastrul de la Crevedia este relatat de presa străină. Dacă agențiile internaționale s-au limitat momentan la relatarea faptelor și a bilanțului, există deja întrebări în presa străină despre cum a fost posibil să se ajungă aici, dar și de ce România, țară membră UE, nu are un centru pentru marii arși.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Imaginile tragediei au fost preluate în presa internațională și pe rețelele sociale.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Sunt deja întrebări legate de faptul că stația funcționa ilegal. Presa din Turcia, agenția Anadolu, remarcă faptul că acea stație GPL funcționa ilegal.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Agenția italiană ANSA anunță că în Italia vor ajunge o parte dintre răniți și remarcă că România nu are un centru de mari arși. În Italia sunt multe spitale foarte bine dotate, cu specialiști foarte buni în domeniu. Un transfer al răniților de la Crevedia va fi făcut spre Milano.

Alt lucru remarcat în presa străină este cerința lui Klaus Iohannis de a se deschide o anchetă.

Cele mai multe știri din presa străină sunt relatări, dar sunt și aceste întrebări pe care și le pun jurnaliștii străini.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191