Tragedia de la fabrica de cașcaval din Ibănești: Patronul a murit chiar de Rusalii încercând să-și salveze angajații

Tragedia de la fabrica de cașcaval din Ibănești: Patronul a murit chiar de Rusalii încercând să-și salveze angajații

Radu Tudose, patronul fabricii de cașcaval de la Ibănești, a murit în duminica de Rusalii, încercând să își salveze angajații, după ce aceștia au căzut într-un bazin de decantare.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Coordonatorul UPU-SMURD Iași, Diana Cimpoieșu, a confirmat că bărbatul transportat în stare gravă la Iași cu elicopterul, după ce a căzut într-un bazin de colectare a apelor uzate de la o fabrică de lactate din Ibănești, a decedat.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Acesta este al patrulea deces înregistrat în urma tragicelor evenimente de la Ibănești. Două persoane au murit pe loc, una la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani, iar cealaltă la Iași. Printre cei decedați se numără și administratorul companiei, Radu Tudose.

Tragedia s-a produs după ce un angajat a intrat fără protecție într-un bazin de decantare. Gazele nocive l-au doborât instantaneu, iar după el au intrat alți doi colegi și inclusiv patronul. Rând pe rând, aceștia au căzut inconștienți iar, în ciuda eforturilor, medicii nu i-au putut salva.

S-a încercat resuscitarea victimelor la fața locului

Cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 47 și 56 de ani, au fost scoase din bazin de către pompieri și preluate de echipajele medicale aflate la fața locului.

Una dintre ele era conștientă și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. În cazul celorlalte trei victime s-au inițiat imediat manevrele de resuscitare.

Împreună cu echipajele de prim ajutor ajunse la fața locului s-au continuat manevrele de resuscitare pentru fiecare din pacienți.

Unul din ei, după aproximativ 20 de minute, a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost preluat de elicopterul SMURD Iași și dus la centrul universitar.

Doi dintre cei patru bărbaţi nu au mai răspuns manevrelor de resuscitare. Ceilalți doi au fost transportați la spital, acolo unde, din păcate, au decedat la interval de câteva ore.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191