Tragedie in Prahova! Un barbat a murit dupa ce un copac s-a prabusit peste el, intr-o zona forestiera din Provita de Sus

Tragedie in Prahova! Un barbat a murit dupa ce un copac s-a prabusit peste el, intr-o zona forestiera din Provita de Sus

Un barbat in varsta de 83 de ani si-a pierdut viata dupa ce un copac s-a prabusit peste el, intr-o zona de exploatare forestiera din Provita de Sus.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Potrivit ISU Prahova, tragedia s-a produs in timpul unor lucrari de taiere, in exploatatia forestiera, apelul la 112 fiind facut de un martor aflat la fata locului.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Echipajul SMURD sosit la fata locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viata barbatului, leziunile suferite fiind grave.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191