Tragedie, in Prahova. Un barbat a murit in timpul unei competitii sportive organizate la Brazi

Tragedie, in Prahova. Un barbat a murit in timpul unei competitii sportive organizate la Brazi

Un sportiv amator a murit, duminică, în timp ce participa la o competiție organizată în localitatea prahoveană Brazi.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Bărbatul avea 49 de ani, era din Brăila, și participa la o competiție de tenis de masă rezervată amatorilor. Acesta suferea de afecțiuni cardiace.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Competiția de tenis de masă a fost organizată de AmaTur.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

“La data de 11 decembrie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț au fost sesizați despre faptul că, în timpul unei competiții sportive care a avut loc pe raza comunei Brazi, unui bărbat i s-a făcut rău.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, din județul Brăila.

În urma manevrelor de resuscitare aplicate de către echipajul medical sosit la fața locului a fost declarat decesul bărbatului în cauză.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191