Tragic! Prahovenii care si-au facut analize gratuit, prin Caravana „Salveaza Vieti”, au aflat ca sufera de boli cumplite

Tragic! Prahovenii care si-au facut analize gratuit, prin Caravana „Salveaza Vieti”, au aflat ca sufera de boli cumplite

Mai multi prahoveni dintre cei testati gratuit in programul „Salveaza Vieti!” au primit vesti necrutatoare din partea medicilor. Diabet, probleme cardiace sau chiar cancer sunt diagnostice pe care pacientii le-au primit in urma analizelor efectuate zilele trecute, cand caravana a oprit la Predeal Sarari.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

„Un pacient a ajuns de urgenţă pentru investigaţii amănunţite la un spital din Bucureşti, alţi doi cu cancer bazocelular vor fi preluaţi de Fundaţia pentru Sănătatea Pielii şi vor beneficia de intervenţie chirurgicală gratuită, în timp ce mai multe persoane aşteaptă să fie internate de clinici de oftalomologie pentru investigaţii amănunţie şi/sau operaţii. Toate acestea sunt măsuri de urgenţă care au fost luate în urma analizelor şi controalelor de specialitate făcute în comuna Predeal Sărarari, în intervalul 22-29 octombrie, în cadrul Caravanei de servicii medicale, un proiect al Consiliului Judeţean Prahova, finanţat de OMV Petrom şi realizat în parteneriat cu Asociaţia Medcorp.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

În primă fază, au fost prelevate probe pentru analize de la 105 săteni. La sfârşitul lui octombrie, echipele de specialişti au revenit pentru efectuarea controalelor medicale complexe, realizând:

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

-100 EKG-uri
-100 examene clinice generale
-60 examinări ecografice (ecografie abdominală, tiroidiană, cardiacă)
-74 consulturi de medicină internă
-30 consulturi cardiologice
-60 consulturi oftalmologice

-25 consulturi dermatologice

Dintre pacienţii investigaţi, 22 au avut nevoie de analize suplimentare, fiind efectuate la faţa locului profilul biochimic extins şi hemoglobina glicozilată. „Caravana de servicii medicale“ are următoare oprire la Şirna.”, se arata in comunicatul Consiliului Judetean Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191