Tragic! Prahovenii care si-au facut analize gratuit, prin Caravana „Salveaza Vieti”, au aflat ca sufera de boli cumplite

Tragic! Prahovenii care si-au facut analize gratuit, prin Caravana „Salveaza Vieti”, au aflat ca sufera de boli cumplite

Mai multi prahoveni dintre cei testati gratuit in programul „Salveaza Vieti!” au primit vesti necrutatoare din partea medicilor. Diabet, probleme cardiace sau chiar cancer sunt diagnostice pe care pacientii le-au primit in urma analizelor efectuate zilele trecute, cand caravana a oprit la Predeal Sarari.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

„Un pacient a ajuns de urgenţă pentru investigaţii amănunţite la un spital din Bucureşti, alţi doi cu cancer bazocelular vor fi preluaţi de Fundaţia pentru Sănătatea Pielii şi vor beneficia de intervenţie chirurgicală gratuită, în timp ce mai multe persoane aşteaptă să fie internate de clinici de oftalomologie pentru investigaţii amănunţie şi/sau operaţii. Toate acestea sunt măsuri de urgenţă care au fost luate în urma analizelor şi controalelor de specialitate făcute în comuna Predeal Sărarari, în intervalul 22-29 octombrie, în cadrul Caravanei de servicii medicale, un proiect al Consiliului Judeţean Prahova, finanţat de OMV Petrom şi realizat în parteneriat cu Asociaţia Medcorp.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

În primă fază, au fost prelevate probe pentru analize de la 105 săteni. La sfârşitul lui octombrie, echipele de specialişti au revenit pentru efectuarea controalelor medicale complexe, realizând:

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

-100 EKG-uri
-100 examene clinice generale
-60 examinări ecografice (ecografie abdominală, tiroidiană, cardiacă)
-74 consulturi de medicină internă
-30 consulturi cardiologice
-60 consulturi oftalmologice

-25 consulturi dermatologice

Dintre pacienţii investigaţi, 22 au avut nevoie de analize suplimentare, fiind efectuate la faţa locului profilul biochimic extins şi hemoglobina glicozilată. „Caravana de servicii medicale“ are următoare oprire la Şirna.”, se arata in comunicatul Consiliului Judetean Prahova.